dillis har en känd storebror

ja, alla visste väl att Idol- Rabih är Dilaras storebror? ni ser ju likheterna själva! :D

/ almira (igen) ;D


my thoughts are somewhere else

Igår kväll spenderades hemma hos Amica med tjejerna, mysigt! blev massa sötsaker och lets dance och senare mot kvällen spelade vi lite spel, haha! låter som underhållningen för medelsålderskvinnor eller vad tycker ni?
Idag ska jag försöka skriva klart en ansökan till ett jobb som ska vara inne imorn och för kvällen har jag inga planer än! ska iaf ta och träffa Dilara om ett tag och sen så får vi se vart det leder. tjadå


saknar

/maija

vad vet jag?

har jag planer för idag? nej. för imorgon? nej. hur kan livet kännas så meningslöst ibland?
MEN, slut med deppmodet nu! vet att jag själv tröttnar på folk som bara bloggar om tråkigheter så ska sluta med det, för er skull! och för min egen för den delen.
Fick veta att mina russin som jag ätit i några dagar nu för att dämpa sötsuget inte var så himla nyttiga som jag trodde! att äta russin är nästan som att äta choklad..bra jobbat maija!
på tal om choklad kan jag väl säga att jag fick svar från Friskis angående värdjobbbet, men som jag trodde så fick jag inte det.

ääääääsch, the searching continues!

/maija

en lista

har lite tråkigt just nu..så kör på en lista jag med

Vad är klockan nu: 20.22
Skola du går i: pluggar samhälle på kärrtorpsgymnasium
Ägodel du alltid bär med dig: mobil, ipod och nycklar är ett måste
Vad saknar du just nu: saknar mycket, men mest sommaren och lite people
Längtar till: SOMMARENNNN
Nämn något som gjorde dig glad igår: jobbig dag igår, men donken hjälpte
Det sista du sa högt: sluta skrik ditt svin, till deniz
Det senaste någon sa till dig: pappa: diskmaskinen verkar vara sönder
Vad har du druckit idag: vatten, cola, juice, te, mjölk..ja det mesta
Vad var det senaste du åt: choklad
Vad var det senaste du köpte: te haha
Vad är det för väder hos dig nu: kallt och äckligt
Drömmer du mardrömmar: ja det händer
Favorit veckodag: fredag
Vad gör dig glad: ojoj mycke gör mig glad
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: lite blandat
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: mjukis och nån random tröja
Sommarplaner: turkiet en månad med familjen och maijis, sen finns andra planer också som inte är riktigt fastställda än
Morgon eller nattmänniska: både och, men mest natt
Vad älskar du mest: familjen kommer alltid först, men även vänner
Vad hatar du mest: svårt att säga, finns mycke jag inte tycker om
Stjärntecken: kräfta

/dills

que si que no

Sitter här med maijis och degar..försökte plugga lite samhälle och vara i god tid för första gången, men vi lyckades inte med det, vi tar det dagen innan inlämning istället, som vanligt. Imorgon är det fredag! veckan har gått ganska snabbt faktiskt, har inte mycket planerat än, men alltid skönt med helg. Ja finns inte mycket mer att säga, ha det gött alla.

/dills


lammet föddes med människoansikte..


Läste i en artikel i aftonbladet att det har fötts ett får med ett människoansikte i Turkiet.. creeepy, här får ni också se på fåret!



/ almira :D

just another slap in the face

Ledsen men det ända jag kan göra nu är att klaga. Inte nog med allt plugg och jobbiga prov och sen det här äckliga vädret så ska massa annat komma och fucka upp allt..please God give me some luck. Förtjänar fan det..

/dills


det lönar sig väl i slutändan? eller?

moooorning folks!
sitter i skolan och fixar lite med datorn, så kan väl passa på att skriva ett litet inlägg också. solen skiner och allt känns underbart. Förutom engelska redovisningen och geografiprovet som väntar! så allt är väl inte så himla underbart trots allt. Efter skolan blir det nog en tripp till Farsta så kanske får med mig nåt plagg idaaaag.

ha en lika underbar dag som jag!

/maija

let it be, let it be

90% av mitt liv går ut på att plugga för tillfället eller tänka på skolan åtminstone. annars flyter livet väl på som vaaaanligt. skulle egentligen va på öppethus i skolan idag för att välkomna 94na (!) men dom hade tydligen inte plats för alla. Lite synd att man gick miste om KÄR-tröjan bara! Hursomhelst får treorna snart mova på sig och ge plats åt småbarnen som invaderar skolan, najs. Får väl dränka mina sorger med te den här gången..



/maija


no time for sorrows

Deppmode på g. Har legat och värmt mig sängen och lyssnat på musik sen jag kom hem från skolan runt 1, har blivit en vana nu att varje dag när jag kommer hem lägga mig och vila, har till och med hänt att jag har somnat, vilket är väldigt ovanligt för mig. Lyckas också alltid bli nere efter jag lyssnat på musik, väljer alltid ut depplåtar av nån anledning..nåja får ta och rycka upp mig, snart kommer maijis och sen är det dags för plugg igen, geografiprov imorgon. Wish me luck.

/ dills

yeah

halååå där! skitdag idag. är stressad, irriterad och trött och känner för att gå i dvala för tillfället.

/maija

stay positive dills

Broooes! Känner mig heeelt död just nu, kämpar med att hålla ögonen öppna och det beror ju självklart på skolan. Hade tagit en liten nap men har tyvärr ingen tid då jag snart ska träffa maijis och försöka plugga lite. Har en känsla av att vi inte kommer få mycket gjort. Får ta och köpa energidricka och de där godisarna eller vad det är som sägs va bra när man pluggar? Ja vi får väl se.

Försökte ta lite fina bilder med webcamen, haha lite ovanligt sådär

teeetris


;)


hej bitch


får se hur det blir med såna här bilder i fortsättningen..

/dills


I got a feeling

här kommer lite bilder från helgen som vart ganska bra, fredag med Dilara, lördag blev det najs med lite nya och gamla folks och slutligen döddagen söndag. Imorn är det back to school och det vanliga livet. wonderfull.

btw så är dom flesta fotorna kvar i Tessans cam.



Rosanna & Dilara på middagen



Mingel med tjejerna



say cheese!



Tessan, Rosanna, jag, Dilara & Amica



Puss på dig från Alma, mig och Rosanna



Rosanna & Almira

/maija


rise and shine

Hallå i stugan! Söndag=slut på helgen. Gårdagen var minst sagt underhållande. Trots flera stunder som såg ut att sluta illa, gick det bra. Hittills i alla fall hehe. Har suttit och ätit frukost, läst solo och pratat i timmar med maijis, som vaaanligt. Resten av dagen blir det chill och lite pluggish hopefully.







Bilder från gårdagen kommer snart!

/dills


den har kontroll över mig?

god morgooon! eller kanske borde säga god dag?
Känns som att dagen precis börjat men halva har redan gått! hur som helst så blev det sleepover hos guess who igår, så låg och pratade hela natten lång som vanligt. Har vart mycket snack om plastikoperationer hit och dit, bröst här och läppar där, och nu ser det ut som att två av mina dudes ska förändra sitt utseende lite! why not? med pengar är allt möjligt.
Ikväll blir det iaf dinner hos Dilara och sen får vi se vart det leder!



Bakning klarar jag av, men hur mina cookingskills är får vi se ikväll...

/Maija

sorry but i ain't sorry

Sorry guys! Men jag har nog blivit lite av en ensamvarg eller något (haha). Men jag återgår till mig egen blogg, öppnar den alltså igen. Hoppas ingen blir ledsen eller såå! No offence liksom. Men, men, seee you guys thereee! :-D

kärleeeek till dig

Läste precis inlägget maijis skrivit, och det gjorde min dag! maijis har väldigt svårt att visa känslor annars så det här var ett STORT steg framåt! tack älskade vän <3
Idag åkte päronen iväg för att hälsa på några vänner, så det blir freedom all weekend, kan inte bli bättre. Ikväll ska jag i alla fall ta det lugnt med svinet och maijis som ska sova över så jag slipper vara ensam under den mörka läskiga natten, men imorgon blir det andra bullar!



saknar..

/dills

Svårt att tro, men här kommer det

har få vänner som jag verkligen kan lita på och berätta allt för och Dilara är en av dom. Vi är med varandra 320 dagar om året men tröttnar inte på varandra för det! Okej att vi har våra moments precis som alla andra, men vi övervinner allt, i både vått och torrt. Även om jag sällan ger respons på dina tusen kramar och pussar så ska du veta att du betyder. Skulle inte klara mig utan dig. Och inte du utan mig för den delen. LOVE U MAN


love u sistah

Här fick du din bekräftelse från mig dillis, nöjd?

/maija 


no imagination

tjuuuuu, lång sovmorgon idag, kan inte bli bättre! Imorn är det ännu längre, så känns underbaaaart! nu bär det iväg till apoteket för att fylla på medicinskåpet med drugs, så see ya

/maija

ni to sto nismo zajedno pusti suzu daj mi znak

Har varit duktig idag för en gångs skull. Stannade hemma från skolan för att plugga och gjorde faktiskt det! plus lite annat, men fick iaf det jag tänkte göra gjort.
Helgens planer är spikade, blir en middag hemma hos mig med tjejerna och förhoppningsvis kommer även lite boys och joinar oss ;)
Kycklingtacos och hallon med vaniljglass, sås och choklad står på menyn!


 

/dills

cross your fingers for me

Dom senaste dagarna har gått förbi snabbt, har vaknat, gått till skolan och gått hem. I Måndags var jag på informationsmöte i F&S city för ett värdjobb. Ganska så tuff konkurrens, men HOPPAS verkligen att jag iaf får en chans att gå på intervju! Annars kommer det kännas riktigt surt eftersom att jag inte ens har fått en chans att presentera mig.
Gårdagen började som en vanlig skoldag, men det visade sig att en kille hade skrivit ett hot på fronter om att han ska skjuta ihjäl alla i skolan inklusive sig själv. Innan folk hann få panik var redan polisen på plats och förhörde honom. Man kom fram till att det hade varit ett SKÄMT och att det var någon annan som hade loggat in på hans konto och skrivit hotet. Skämtet uppskattades inte av så många... och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det är över här.. Att man ens skämtar om något sånt tyder på att allt inte står rätt till.

/maija

depression

Bloggtorka på g? Känns som att jag bara kommer upprepa mig i alla inlägg, klaga på skolan och allt plugg, vädret och massa annat skit. Men det händer faktiskt ingenting annat, tråkigt nog. Bara helgen kommer så blir det bra, har lite planer, så det ser ut att bli nice. Men tills dess är det bara att kämpa sig igenom veckan!

/dills

WOW


HOST

Brukar vara sjuk ungefär ... fem gånger per vinter men den här vintern har jag klarat mig utan en endaste förskylning, förren nu! I för sig så har det inte riktigt brutit ut än så nu gäller det att proppa i mig c-vitaminer och dricka te innan det är försent. Fast skulle va lite skönt att ligga hemma framför tvn i några dagar utan att ha skuldkänslor över skolkandet.....
Ajaaa får hoppas att jag håller mig frisk ändå!
puss på rumpan

/maija

say what?!

Ikväll är det SCREEEEAM 2 på tv!!!!!! Annars händer absolut ingenting.





Försökte köra på almas style, men misslyckades..eller?

/dills


jag lever

Long time no see! Är hur taggad som helst på fest, men ser ut att bli en myskväll med Therese och Amica. Inget fel med det heller egentligen. Längtar verkligen tills jag fyller arton! Så man slipper tänka på vad man ska göra på helgerna och slipper alla MYSkvällar. Snälla smält snö, snälla kom våren! 

Sommar-08

 


it's good

Tredje dagen och fortfarande har jag ont i huvet, hata migrän. Åkte till sickla imorse för att lämna in min älskade tv. Verkar som jag kommer vara tvungen att klara mig utan den i en månad ungefär, vet verkligen inte hur jag kommer klara det. Hann också köpa annat smått som behövdes. Ikväll skulle jag egentligen tagit en fika med tjejerna, det va ju ett tag sen, men ska istället till stefani, vilket också bli kul då vi inte har träffats på ett lååångt tag. Fick även höra en sak idag som gjorde mig mycket, mycket glad. hehe. Hoppas bara det blir av ;)

/dills


salvador dalí in my heart

Igår var jag och syster Maija hemma hos Emma och hade en liten tjejkväll. Pratade män och andra lustigheter haha. Idag körde syster mig och mamma för första gången, utan pappa, till Sickla! Det var lite läskigt att sitta där i bilen, men hon är riktigt duktig faktiskt :-D! Nuu ska vi dra iväg (jag ska bevisa för världen att jag är en äkta kulturare!!) och kolla på Salvador Dalís med Francesco Vezzelis utställning på Moderna museét! Sen på kvällen blire bio med Cam!



/alma

thank god for mudcake

Fredagen har spenderats med kladdkaka framför lets dance. Mys.



/dills

you got me standing in an awkward position

Hohoho, har inget att skriva! Eller kommer inte på något att skriva.

...

Gillar handkräm väldigt mycket! Händerna känns så löjligt torra nu under dessa kalla tider, så handkräm är ett måste! Hata torra händer liksom. (Haha, intressant?) Aja, maten är klar! C yAaAhhHhhh!!



/alma


Onödig skit

Yoyoyo! Känns onödigt att skriva när jag inte har nåt att skriva om. Veckodagarna går förbi som vanligt, skolan tar över mitt liv. I själva verket pluggar jag inte så mycket, trots att jag har mycket som egentligen borde göras, och det är det som plågar mig. Att säga att jag måste sluta skjuta upp saker hela tiden är onödigt eftersom jag vet att det inte kommer funka. Så jag får helt enkelt fortsätta plågas. En rolig sak är i alla fall att det är fredag imorgon=heeeeelg! Och något som är ännu roligare är att vi är lediga på måndag också. Woho! Det behövs.

/dills


sweet

Imorgon är det fredag, för den som inte visste det! Veckan gick grymt snabbt, för den som inte märkte det! Livet är bra, för den som inte kände det! Bjuder på posebilder! :-)





/alma

hi there beautiful

Ännu en dag i skolan. Riktigt bra dag idag, börjar sent och slutar tidigt. Efter skolan blir det lite plugg och så och på kvällen ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Glee. Ska bli roooligt att se vad som händer i dagens avsnitt!

http://prick.blogg.se/images/2009/glee3_62275118.jpg

/Maija & Dilara

oh my dear god

Försöker undvika att skriva inlägg när jag inte har något annat att säga än att bara klaga. Men jag vet inte vad felet är på mig! På lovet led jag seriöst av insomnia och nu lider jag av somnia (haha tror inte det heter så). Är i alla fall typ trött heeeeeela tideeen! Why God why? Annars så känner jag att jag måste skaffa ett arbete (!!!!), måste ha pengar för att kunna göra allt jag vill göra på sommaren (!!!!!). Åhåhå, va jobbigt allt är just nu. Hihi, sorry för klagoinlägg.



/alma

an empty wallet

Fick veta att vi har studiedag på måndag och är överlycklig! En dag kan verka lite, men spelar faktikst roll om man går i skolan fem dagar i veckan!
Hur som helst är det fortfarande några dagar kvar till helgen så måste hålla ut i några dagar till. Dagen har varit ganska så händelselös hittills, vakna, skola, plugg. Har inga speciella planer till senare heller, men borde egentligen åka in till stan för att köpa ett nytt nagellack och hårvårdsprodukter. Känner inte riktigt att jag vill slösa mina sista pengar på det, men det som måste göras måste göras, right?

/maija

damn tuesday

Tisdag idag, vilket förutom skola också innebär hemspråk. Kan inte säga att jag riktigt saknat det och helst skulle jag skippat det, men har lovat Almira att jag ska komma och tror dessutom att vi kommer få sluta tidigare, eller aa, hoppas på det. Skönt i alla fall att få komma hem ett tag mellan och idag hade vi inte heller någon engelska så det vart bara två lektioner och sen hem igen för att fortsätta sova. Nu ska jag bara äta något, packa ner grejerna och sen dra mot fridhemsplan. Tja så länge.


/dills

Live for the moment 'cause yesterday is gone and tomorrow might never come

Sitter i skolans datasal och söker lite jobb. Går inte så jättebra faktiskt och tror det kan bero på att varenda jobb som har en annons i platsbanken kräver flera års erfarenhet av liknande yrken! Förstår inte hur vi unga ska kunna få erfarenhet för att söka till dom jobben, då ingen vill anställa oss. Förutom telefonförsäljningsföretag då. Har sökt till hur många ställen som helst, men ofcourse så har jag inte fått svar från något. Kanske ändå måste börja jobba som telefonförsäljare igen, då jag är i desperat behov av pengar. Men det borde finnas något annat...eller?

/Maija




dear dairy... i'm in love

Har en passionerad kärleksaffär med min nya kofta *haha*! Nej men jag gillar den mycket, mycket och jag vet att vi kommer få fina stunder ihop! <3 (förlåt för den töntiga ansiktstäckningen haha, men orkade inte försöka se fin ut).




/alma

spice girls



Haha, ser ni likheterna?
Almira : Melanie C Amica: Emma Dilara : Victoria Maija : Melanie B


http://www.poprock80s.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/06/spice-girls.gif

tjena mittbena

Och så var det måndag igen. Helgen har gått förvånansvärt långsamt. Det kanske beror på att jag inte gjort så mycket. I fredags blev det en chillkväll med en ganska så frusen blåbärspaj. Lördagen spenderade jag tillsammans med Dilara och vi fick den brillianta idén att åka skridskor på kvällen. När vi väl kom fram till isbanan så insåg vi att det var alldeles för kallt för att ens vara utomhus. Med fingrar och tår som istappar försökte vi ta oss hem till värmen. Där såg vi att det var - 18 grader ute, hääärligt!
På söndagen fick jag iaf gjort något vettigt. Gick och bytte mina vinterstövlar till ett par nya och fräscha och det gick också riktigt smidigt. Var förberedd på att börja tjaffsa med expediten men lyckligtvis behövdes det inte eftersom att hon var jätteförstående och erbjöd mig ett par nya skor. Känns skönt att ha det avklarat!

/Maija




always on my mind

Söndag idag. Skönt med helg, men som vanligt går de skitsnabbt. Även denna helg har varit lugn och det känns som om många framöver också kommer vara det, då jag inte har planerat något på ett tag. Förhoppningsvis dyker något kul upp ändå. Känns också som det är otroligt mycket snack om sommaren just nu, vilket jag förstår, vintern är verkligen lång, mörk och minst sagt deprimerande. Finns en del saker jag ser fram emot i det nya året, men mest är det, utan tvekan sommaren. Förra året var verkligen bäst och det här året kommer bli bättre än bäst, det vet jag. Ako Bog da.
Frågan är bara, blir det:

  marmaris.jpg    Alternativ 1
                                                                                      eller
       Alternativ 2

Själv hoppas jag på 2an, men 1an funkar nog lika bra!

/dills

when we were young

Hahahaa, sjukt töntigt (!!) men hittade en msn konversation som jag tydligen tyckte var så rolig att jag printscreena och sparade den! Hihih!



/alma

mtv

När jag har mina extremt tråkiga stunder så går jag alltid in på mtv.com och kollar på program. Inom loppet av 5 dagar har jag sett alla nya avsnitt av The City, första säsongen av 16 and Pregnant och Taking the Stage. Nu verkar det som att jag alltid har sjukt tråkigt, men har haft det de senaste dagarna hehe. Bestämde mig till och med för att läsa alla Harry Potter böcker för en tredje gång (HAHA MOBBOFFER). Har redan läst halva av första boken! Bara sex och en halv to go!



/alma

weekend baby

Helgen är här och känns underbaaart! Har faktiskt inget speciellt planerat så helgen kan bli antingen eller. As usual har sommarplanerna varit dagens samtalsämne och känner verkligen att sommaren 2010 kommer bli hur bra som helst. Även om det har varit lite draamaa kring det så verkar det som att det börjar lösas. Hur som helst är det alldeles för lång tid kvar tills det så nu gäller det att leva i nuet. Kanske borde börja imorgon?

/Maija

"i'm on god way"

Jag fattar inte grejen med att inte hälsa på folk som går sin klass. Hur svårt kan det vara att bara säga "hej hej"? Efter ett långt lov är väl ett hälsande det minsta man kan få. I alla fall så hade Matilda och jag etik- och livsfrågor idag. Gillar lektionera! Ett för att de är roliga, två för att de är intressanta och tre för att jag är lite småkär i en kille som går där haha! *hehe*




/alma


disappointment

Och så var det fredag igen! Sköönt. Dock har jag gått runt och varit irriterad, arg, lite smått ledsen och främst besviken. Jag är en sån person som ofta tar skit, för att slippa bråk eller annat onödigt tjaffs, och det är någonting jag verkligen måste sluta med. Har samlat på mig så otroligt mycket som gör att jag bara vil sprickaoch slänga ur mig en massa saker, vid tillfällen som det här. Det är också nu man inser hur alla är på riktigt och vilka som egentligen är ens vänner och vilka det är man ska lita på. Jag vet inte, jag kanske överdriver nu och kanske är det bara min irritation och besvilkesle som pratar. Jag vet inte, men jag ska inte låta det förstöra min helg, har inte några speciella planer ännu så vi får se vad som händer! Nu bär det iaf av till hemköp.

/dills

2010

Jag har funderat och undrat ett tag. Hur fasiken ska man säga 2010? Ska man säga "nolltie"? Eller "tie"? Eller "tjugohundratio"? Eller "tvåtusentie?" Förr var det så lätt när det var en nolla före, men nu känner jag mig lite lost. Tror faktiskt att jag ska köra på "nolltie", om inte alla andra säger något annat haha!

Elin Kling är snygg på den här bilden, tycker jag :-)


/alma

ångest

Idag började skolan. Om jag ska vara ärlig så SÖG det. Känner mig skoltrött och liksom "nej, det går inte längre!". Känns ganska otroligt att halva gymnasietiden redan har gått! Så bara fifty kvar liksom! Även som Alma, har jag pengarproblem. Måste antagligen joina Amica, Alma och Almira och börja jobba som telefonförsäljare igen... Suck, suck suck.



/maija

drama drama drama

Imorgon börjar skolaan! Pepp, pepp, pepp!! *not*. Haha shit vad jag är torr nuförtiden! Kör hela tiden på "not" grejen! Aja i alla fall, planer har smidits och spruckit. I can feel some tension in the air haha, men allt löser sig i slutändan!



/alma


back to school

Första dagen i skolan efter lovet idag and it suuuucks. Trots att jag inte gjorde så himla mycket under lovet så gick det snabbt, iofs brukar ju alla lov gå ganska snabbt, vilket inte är så kul. Fast å andra sidan tänker jag att det kanske inte är så dåligt om det bara går förbi, så att sommaren kommer. Där har btw nya planer smidigts och som det ser ut nu kommer det bli great! Bara att hålla tummarna nu så allt blir som planerat.
Nu ska jag iaf lägga mig en stund och lyssna på some music, känner mig halvt handikappad utan min nästbästa vän tvn..men det ska nog fixas snart!

/dills


hey stalker

Asså jag hamnade tvåa på en "facebook stalkerlist". Och det roliga är att jag typ aldrig har kollat på hennes profil eller pratat med henne haha! Har kollat på hennes profil typ twice eller något! Så det känns lite awkward att hon tror att jag stalkar henne haha (?). Annars så känner jag en STOR PENGARKRIS just nu. Måste hitta ett jobb och det är ju lätt! Telefonförsäljning nästa!!

/alma


hej skola, hejdå lov

Insåg först idag att skolan börjar imorgon, hjälp. Sista dagen har jag spenderat på favoritfiket på Medis tillsammans med Rosanna och pratat om allt mellan himmel och jord. Riktigt roligt  att träffa henne faktiskt!
Imorn  bär det iväg till skolan där lärarna förväntanfullt väntar på våran ankomst. Vet inte riktigt hur jag kommer att ha orken att stiga upp så tidigt, nu när min sömnrytm är helt rubbad, men förhoppningsvis går det super.
Men nu ska jag prata sommarplaner med Dilara, see ya!

woord

Håller med Dilara om Avatar! Hade faktiskt inte så höga förväntningar på filmen och blev därmed mer positivt överraskad! Gillart liksom! Run see it!

/alma

i see you

Alma var inte den enda som skulle se Avatar idag, även jag såg den för en stund sen, med mina bröder och Jocke. Såg den i 3D också, vilket egentligen kanske inte hade behövts, då det inte fanns särskillt många 3D effekter. Jag hade hört innan att den skulle vara bra och jag hade svårt att tänka mig att en film som tagit så många år att göra och kostat så mycket, skulle vara dålig. Så jag gick till biosalongen med höga förväntningar och om den nådde upp till de, ja det gjorde den. I nästan tre timmar kunde jag inte slita blicken ifrån stora skärmen, den var riktigt bra och värd varenda öre. En film som rekomnderas, 3D eller inte, se den!

/ dills

wtf

Haha, det slog mig plötsligt att alla 92:or faktiskt fyller ARTON i år! Liksom wtf?! Nittonhundranittitvå är så himla tiny om man säger det! "Jag är 92:a", det låter så litet? Eller äre bara jag haha? Ofta vi fyller 18. Är lite chockad bara. Det var meningen att jag skulle ta en bild där jag såg chockad ut, men det blev lite annat hehehe. (Oj herre min gud vad blek jag är! Och jag som ska vara mulatt...)





/alma

cinema time



Har bara legat hemma de två senaste dagarna. Har liksom inte känt för att träffa folk eller för att göra något. Det är faktiskt skönt att bara vara ensam ibland. Men idag, idag (eller ja, snarare ikväll) ska jag pallra mig iväg på bio för att se den omtalade filmen Avatar med Cam. Får se om den verkligen är så bra som alla påstår att den är. Har hört att det tog 15 år att gör klart filmen. Alltså HELT från första början, med idén och allt, till att den släpptes på bio. Stort projekt.

/alma


the end brings a new beginning

Tjoo, dags för det första inlägget från dills with the skills! Har egentligen ingenting speciellt att tillägga just nu, men jag kan väl också som de andra, börja mitt första inlägg med att berätta hur otroligt taggad jag är inför det nya året, jag hoppas och tror verkligen det blir superbra. Vintern börjar sakta gå mot sitt slut och vi närmar oss våren och sommaren, det enda jag tänker på nu för tiden och det som gör att jag klarar mig genom vintern. Jag lever för sommaren, sol, bad, resor och framförallt, värme. Och jag vet att just den här sommaren kommer bli awesome. Men det är trots allt ett tag kvar så vi får helt enkelt göra det bästa utav dagarna dit och njuta av de nya året!

/dills


new year's eve

Har inget att göra och orkar inte lägga mig än. Så jag tänkte att jag kunde ladda upp några bilder från nyår och berätta vad som egentligen hände *haha not*! Först så åt vi middag hos Dilara. Vi hade lagat middagen och det blev potatisgratäng och köttfärsbiffar (förlåt men ostekta? haha) och en god sallad. Till efterrätt någon komplicerad banan grej med glass. Gott gott. Efter lite förande så drog vi till söder och kolla fyverkerier vid tolvslaget och sen gick vi till någon fest vid Ringvägen. Tyckte faktiskt att folket var lite dryga där, eller var det bara jag haha? Ah venne, men sen så drog vi hem och det var det nyåret!


Almira, Amica, Dilara och Maija - ready for the party

Almira och Dilara mumsar i sig efterrätt

Therese och jag, venne vad som händer riktigt

Therese, Amica och jaaag

Pose, pose i soffan

De tre bloggerskorna

Det hettade till för Almira...

...men som tur var kom hennes pojke Sotiris!

Dilara uttryckte sin glädje!

Sen blev det dans!

Vi drog oss in mot söder. (jag ser himla munter ut haha)

Klockan slog tolv och jag langade min "sexiga" blick hahaha!

Nyårs greetings från tjejerna!

Sen så slutade vi fota så det blev inga fler bilder efter att vi stack från.. ja där ute var vi nu var!

/alma


4/1 - 2010

tjaba
det nya året är här och det innebär självklart nya händelser. det mest minnesvärda kommer förhoppningsvis vara min 18-årsdag och sommaren som förhoppningsvis blir bra! ska inte ha för höga förväntningar, men vet att det här året iaf inte kommer att vara sämre än något tidigare år, så vi hoppas på det bästa!

/maija


paradise Hotel

Fekke! Äntligen började Paradise Hotel igen! Och det är till och med dubbelavsnitt nuförtiden! Ska bli trevligt, trevligt! http://www.bloglovin.com/blog/1411594/thirdtimeisacharm?claim=dyr7hvg46v6">Följ

/alma


we can't stop

Tjoo! Okej nu har vi skapat en gemensam bloggeliblogg! Ska bli kul, I guess. So let's go!




/alma


RSS 2.0