Bara en av alla torsdagar

och så var engelska nationella avklarat. Men som förväntat va ämnet lika dåligt som jag trodde, är tillräckligt svårt att skrive ett personligt brev på svenska!
Hur som helst så ska jag strax iväg på mitt utvecklingsamtal. Är liiite orolig inför vad min mentor kommer att säga om min frånvaro på 16.3%. Visst att det inte är ogiltlig frånvaro och visst att jag va på en underbar resa i två veckor, men siffran är ändå hög...Ikväll blir det troligtvis lite pluggande och mycket ätande framför tvn and as usual i'm looking forward to it.

en hjälpande hand behövs alltid

fick ett bra tips från min kära vän Alma häromdagen gällande mitt värdelösa pluggande. Hon föreslog att jag skulle skriva ett "pluggschema" inför varje vecka (eftersom att jag inte äger en kalender, vilket ifs är ganska fantastiskt!). måste bara säga att det verkligen hjälpt mig! Haha, visst att jag ändå skjuter upp saker, men pluggschemat gör att jag har lite, bara lite, dåligt samvete om jag inte följer det. Så TACK Alma för tipset!

/maija

YOU GOT THAT SOUND

Och så var helgen över. I fredags blev det utgång som planerat, men på grund av problem med vakten på Nype så kom inte killarna in (!!). hur som helst så fortsatte vi vidare till Metro på söder och kvällen/natten blev riktigt bra trots krånglet!
Här kommer lite bilder från i fredags:









/maija

WELCOME TO MY WORLD

Gissa vaaaad? FYLLDE FUCKING 18 IGÅR!!!! yeahyeahyeah! Ikväll blir det utgåååååång med alla andra 18-åringar, haha! See yah in NIPE broes! 

/maija


RSS 2.0