oj, jag kom fel

tjaba tjena hallå. Långhelgen är halvvägs och ikväll blir det skiva på Skyddsrummet. den här gången blir det partaj med folk från Nacka och förhoppningsvis är dom lika taggade som mina brudar! (haha, själv är jag förkyld och inte så taggad, men det kommer väl snart...) vi ses när vi ses!

/maija

bajskorv

till alla trogna läsare (Rosanna) kommer nu ett inlägg från skolans nya, ubermoderna dator. efter dagens skoldag som är heeeela nio timmar lång bär det iväg till stan med Amica för att hitta en födelsedagspresent till Tessan som blir en stor flicka och fyller 18år. vi har några alternativ på g, men inget är bestämt än. På kvällen blir det modevisning i Norra Real, där Alma ska gå som modell. Make me proud sis'!

/maija








första, andra och sålt på tredje

har hittat ett nytt sätt att skaffa pengar på, genom att sälja saker på tradera. Sålde två klänningar och ett par skor häromdagen och har dessutom sålt mina jeansshorts idag! Kläder som jag själv har tröttnat på eller som inte passar mig längre blir fynd för andra. skitbra, testa du också.

/Maija

i know a girl with a golden touch

1 maj. Dagen efter valborg, som även i år blev ganska så tragisk. Blev lite hängande i tanto med en massa folk i början kvällen, men vädret, alla ***** poliser och drama fick mig att dra mig därifrån.
Åkte i alla fall vidare till en fest i Årsta med bla Rosanna, Alma, Denise, Amica och Tessan. Blev nattätande i gullmars och var slutligen hemma i min varma säng runt tre. Var en betydligt, hm vad ska jag säga... lugnare vaborg i år än förra året. Var nog bättre så, haha!

bjuder på en bild från veckans skiva på K15


/maija

RSS 2.0